Stiilträffen 2020

Stiilträffen 2020 kommer att vara helgen efter midsommar, precis som vanligt 😉 (2020-06-26 tom 2020-06-28).

Två partytält står på plats

Vi tar emot dig vid inskrivningstältet från 17.00. Kommer du tidigare få du gå upp och betala när inskrivningen öppnar. Senare på kvällen kommer det att vara aktiviteter som det är varje år och bandet börjar spela ca 21.00.
En skottkärra kommer att stå och vänta för den som behöver det 😉

Ös i tältet Bandet spelar i stora partytältet

Badkaret kommer att finnas tillgängligt både på fredag och lördag.

På lördag och söndag morgon finns det frukost i ladan. (Har du några allergier så meddela oss det i tid så ordnar vi så att det finns något till dig också).

Årets tema håller på att bearbetas fram, det blir en överraskning för dig och alla andra när vi kör igång tipspromenaden på lördagen kl 12.00. Tipspromenaden innebär en massa skojs efter vägen, lekar på plan och en liten "skogsvandring".

Utklädning på gång Poliser ute och åker
Efter det har du en liten stund på dig att vila innan du och alla andra härliga träffvänner får tävla mot varandra på gräsplanen. Det ska vara fyra stycken i varje lag som sedan tävlar mot varandra. KOM IHÅG ATT ORDNA LAG REDAN PÅ FREDAGEN OCH ATT KOMMA I TID TILL LEKARNA.

Grillarna körs igång medan ni leker så att du kan köpa dig en välbehövd grilltallrik.

Bandet spelar även för dig på lördagkväll.

Söndagen avslutas med prisutdelning kl 10.00. Kiosken är öppen fram till 12.00 för mat. Dryck går att köpa längre och det kan finnas smörgåsar kvar, ej toast.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *